Bylivet stortrives i alle afskygninger
  • Cool stemning i den gamle stad
  • Området omkring boligerne på Store Kongensgade 100 er blandt byens mest eftertragtede.

     

    Gamle palæer og herskabelige ejendomme blander sig med nyrenoverede butiksfacader, yogastudier og et væld af gastronomiske oplevelser på den kendte gade, der blev til i år 1650 og strækker sig fra Østerport Station til Kongens Nytorv, som den vestligste trafikåre i Københavns ældste bydel, Frederiksstaden.

     

    Her stortrives bylivet i alle afskygninger, tæt på nogle af hovedstadens ypperste attraktioner – få meter fra Marmorkirken og blot en kort gåtur fra bl.a. Nyhavn, Ofelia Beach og Toldboden. Så når byturen tager fat på de lyse timer, er der ikke langt hjem! Løbeture på Kastellet, i Kongens Have eller langs havnefronten. Shopping og hyggelige kaffebarer. Gallerier, fitnesscentre og søndagsbrunch med vennerne. Stemningen er max cool og hip – men, shhh, nu skal der læses!

Grønt udeliv i flere niveauer
Gården
I rummet i gården sker der noget. Udover at huset mod gården forvandler sig til en levende bebyggelse med varierede facadeforløb, etableres et indbydende, grønt gårdrum. Landskabsarkitekturen lever på flere niveauer:
Terrassen
En stor fælles terrasse i førstesalshøjde, ovenpå dagligvarebutikken, med morgen- og formiddagssol, skaber plads til afslapning og hyggelige siddemiljøer. Under terrassen i den ene ende etableres et indvendigt fælles opholdsrum til husets beboere. Trapper i forskellige niveauer leder både op til den øverste terrasse samt til det nederste fællesareal i selve gården.  
Fælleslokalet
Under terrassen kan huse fejringer af både små og større begivenheder, som husets beboere ønsker at markere. Fælleslokalet er dermed med til at samle beboerne i et unikt fællesskab i attraktive og hjemlige rammer – ovenikøbet på egen matrikel!