Moderne boliger lige midt i København K.
Størrelserne på boligerne går fra 33 – 53 m2
 • Omdannet politistation
 • Den gamle politistation på Store Kongensgade 100 omdannes nu til moderne boliger
  – lige midt i København K.

   

  Boligerne vil danne trygge og arkitektonisk lækre rammer om de studerendes travle studietid, centralt placeret i byen, med et atmosfærefyldt, niveauopdelt gårdrum mod sydøst – og plads til både fælles samvær og fordybelse.

   

  Bygningen på Store Kongensgade 100 renoveres fra inderst til yderst, så den fremstår i et nyt, moderne udtryk. De eksisterende facader omdannes med facadebeklædninger i den smukke tombak – et materiale, som i sin gyldenbrune farve ligner kobber og som bringer en livlig og bestandig signatur til facadeudtrykket.

   

  Facaderne fremstår både glatte og perforerede og leger dermed elegant med lys og æstetik, ligesom de store vinduespartier, som fra gulv til loft inviterer lys i massevis inden for. Alle lejligheder mod Store Kongensgade har franske altaner med glasværn, og til de fem øverste lejligheder er der altaner med balustreværn.

  De udvendige vinduesrammer udføres i aluminium, som tone-i-tone lægger sig op ad tombakken. På den måde stråler arkitekturen med sin egen unikke og harmoniske identitet.

 • Se mere om området

Nyheder om lejligheder

  Ja tak, jeg accepterer Gefion Group A/S vilkår og brug af de indtastede oplysninger.

Betingelser for tilmelding

Gefion Group A/S (”Gefion”) må kontakte dig via e-mail, sms og telefon om markedsføring af Gefions ejendomsprojekter, herunder investerings- og finansieringsprojekter.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os på e-mailadressen: privacy@gefiongroup.com eller som anført i hver besked fra os.