Menu
Dejlig lyse og helt nye studieboliger
tæt på Femøren Metro, byliv og strand

Lyse boliger til dig, som vil bo centralt.

Søger du en bolig i København tæt på byliv og uddannelsesinstitutioner, så er Engvej ved Amager Strand måske noget for dig. Her opfører vi boliger til studerende og unge mennesker, som ønsker at bo i en lys og moderne bolig med adgang til tagterrasse. Beliggenheden er helt i top med blot 40 meter til Femøren Metro, så du nemt kan komme rundt i København. Og lige udenfor døren finder du indkøb, caféliv og fitness. Ønsker du at gå eller løbe en tur, så har du hele Amager Strandpark til din rådighed.

Boligerne er dejlig lyse og har fransk altan. Du får eget bad og væghængt toilet. Køkkenet er veludstyret med kombineret mikro- og almindelig ovn, kogeplader og køleskab med fryseboks. Ønsker du fællesskab og hyggeligt samvær, så kan du mødes med dine naboer i fælleskøkkenet eller på tagterrassen.

Indflytning forventes at være i 2021.

Vi glæder os til at starte udlejningen af disse unikke boliger, og hvis du vil være blandt de første til at høre mere, så skriv dig op her.

Nyheder om lejligheder

  • Når du indsender formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og betingelser for behandling af dine personoplysninger.

Betingelser for tilmelding

Gefion Group A/S (”Gefion”) må kontakte dig via e-mail, sms og telefon om markedsføring af Gefions ejendomsprojekter, herunder investerings- og finansieringsprojekter.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os på e-mailadressen: privacy@gefiongroup.com eller som anført i hver besked fra os.