Menu
  • Åbent hus
  • prøvebolig i Store Kongensgade 106
  • 10. september
  • kl. 16-17
Bo i hjertet af København K.
Flotte boliger på 3-5 værelser.

Helt nyistandsatte lejeboliger i
Store Kongensgade 106
– lige til at flytte ind i!

Her er tale om helt unikke lejeboliger beliggende i hjertet af København. Kultur, shopping, caféer, restauranter og mange oplevelser året rundt er lige nedenfor din bolig. Og ønsker du at se vandet og gå en tur, så er Kastellet, Toldboden og Nyhavn indenfor rækkevidde.

Boligerne er nyistandsatte og fremtræder lyse og moderne. De fleste boliger har altan og enkelte har tagterrasse. Vælg mellem 3-5 værelser på 96 m2- 147 m2 (BBR). Boligerne er rummelige og har en rigtig god indretning.

Ejendommens facade er gennemrenoveret og er en arkitektonisk perle i bybilledet. Du vil helt sikkert nyde at komme hjem til dit nye hjem med adressen Store Kongensgade 106.

Vil du være blandt de første for at få mere at vide om lejeboligerne, så skriv dig op her.
Indflytning er efteråret 2020.

Nyheder om lejligheder

  • Når du indsender formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og betingelser for behandling af dine personoplysninger.

Betingelser for tilmelding

Gefion Group A/S (”Gefion”) må kontakte dig via e-mail, sms og telefon om markedsføring af Gefions ejendomsprojekter, herunder investerings- og finansieringsprojekter.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os på e-mailadressen: privacy@gefiongroup.com eller som anført i hver besked fra os.

Præsentationsvideo

Herunder kan du se vores præsentationsvideo af Store Kongensgade 106.