Smukke facader i tidløse udtryk
 • Skønne Østerbro
 • Det gamle ambassadekvarter på Østerbro hører til blandt et af byens mest attraktive områder. Smukke facader i tidløse udtryk med stor detaljerigdom, vidner om datidens ædle og gedigne byggekunst, som stadig er i højeste kurs.

   

  Brede fortove og gader og ejendomme med storslåede indgangspartier. Små pladser med træer og blomster og fine gamle bænke gør området både hyggeligt og elegant.

   

  Ejendommen på Stockholmsgade har skøn udsigt ud over det romantiske Østre Anlæg med bakket terræn og små stier der slynger sig. Placeringen på Københavns gamle voldanlæg er tydelig med de små søer og velbevarede bastioner.

   

  Østre Anlæg er tegnet af H. A. Flindt, som også har tegnet Botanisk Have, og de mange vilde stauder, urter og det rige dyreliv gør parken til én af byens mest interessante og inspirerende at gå, lege og løbe i.

Kunst og Kultur
Den Hirschsprungske Samling
I Stockholmsgade ligger Den Hirschsprungske Samling med flere af Guldalderens og Skagensmalernes hovedværker, og fra Østre Anlæg kan det imponerende Statens Museum nås – landets hovedmuseum for billedkunst.
‘Den Frie’
Kunstnernes Hus ‘Den Frie’ er Danmarks ældste kunstnersammenslutning og holder til i den fine gamle bygning på Oslo Plads lige om hjørnet.
Grønne åndehuller
Rækken af kulturelle perler og grønne åndehuller er i det hele taget endeløs i det eftertragtede, historiske og dynamiske område – elsket af både store og små københavnere.