Menu
Område i pragt med naturen
 • Amager Strandpark
 • I 2006 skete der noget en smule syd for Rådhuspladsen. Pludselig valfartede byens borgere til kyststrækningen på Amager, hvor 4,6 kilometer badekyst, en kunstig ø og en 400 meter lang lagune var blevet en realitet.

   

  Amager Strandpark er et særdeles indbydende og populært rekreativt området med et enormt stisystem, som gør det nemt at bevæge sig rundt både med hunden, børnene og i løbeskoene.

   

  Om sommeren forvandles det naturskønne område til et sandt sydlandsk åndehul med hvide, børnevenlige sandstrande, små ishuse og en perlerække af aktiviteter både til lands og til vands.

   

  I lagunen kan man trygt prøve kræfter med roning, kajaksejlads, kite- og windsurfing, og få lidt mere vind i sejlene på det åbne hav på den anden side. Beachvolley-, petanque- og boldbaner benyttes flittigt på de de store grønne arealer, som også er ideelle til cykel-, løbe- og gåture.

I vandet året rundt
Populært udflugtsmål
I efterårs- og vintermånederne er Amager Strandpark et lige så populært udflugtsmål for lokale Amar’kanere og byens øvrige naturelskere. Selvom anlægget er kunstigt frembragt er det som om det altid har været en del af kyststrækningen på Amager, alt er lavet i pagt med naturen og områdets øvrige karakter.
'Det Kolde Gys'
Er man til badeture året rundt kan man bag de turkisfarvede træhuse på Helgoland Badeanstalt hoppe i havet med vinterbadeforeningen ‘Det Kolde Gys’.
'Den Blå Planet'
Helt uden at få våde fødder hører et besøg på ‘Den Blå Planet’ til et af områdets must-sees. Nordeuropas største akvarium har arkitektonisk gjort sig internationalt bemærket og inde bag de smukke og særprægede rammer venter oplevelser i mange blå nuancer – for store og små.