Menu
Eksklusiv arkitektur
Moderne linjer i pagt med naturen

Arkitekturen på Amager Strandvej 58 komplimenterer omgivelserne i et moderne let udtryk med varme jordfarver.

 

Disse jordfarver er både på facadens mørkegrå murværk og i de træbeklædte inddækninger ved altanrum og i stueplan. Altanerne fremstår dels i franske, spanske og møblérbare udgaver.
Nutidig stil og varme jordfarver
Levende og imødekommende udtryk

Bebyggelsens etagespring og farvenuancer gør den både levende og imødekommende, og det samlede udtryk blander sig dermed naturligt med omgivelsernes karakter, og understreger nærheden til kysten og den rekreative placering i byen.
En samlet karaktérfuld fremtoning

Vinduer, altaner og karnapper udføres udvendigt med rå aluminium og tilfører på den måde luftige elementer i facadeudtrykket. Således får bebyggelsen en samlet karaktérfuld fremtoning. De øverste boliger har tagterrasser med træbelægning og stuelejlighederne har haver og terrasser.
Frodige grønne kiler

Fra Amager Strandvej og ned langs bebyggelsen mod øst og vest etableres frodige grønne kiler. Parkområder, som gør det nemt for både beboere og besøgende at komme til og fra kyststrækningen og områdets øvrige tilbud. De grønne kiler skaber luftige rum omkring boligerne og indbyder samtidig til udendørs pauser og aktiviteter.